Chilisovse 2023

Oversigt

 

Lemon Juice

 

Er lavet på ren Aji Lemon-chili og er den mildseste chilisauce vi nogensinde har lavet. Det skyldes at selv om citron chilierne (Aji Lemon) smagte virkeligt lækkert, havde de begrænset styrke. Den vil måske ændre styrke i fremtiden, men lige nu er det en virkeligt lækker citrusagtig chilisovs, der altså er virkelig mild.

Citronella

 

Er lavet på Aji Lemon-chili og tilsat ekstra citron- skal og juice. Og så har den fået lidt forsigtig stærk chili til lige at understøtte den. Stadigt en mild sovs dog, men med ekstra citruspift.

Pineapple Dream

 

Lækker sovs på Aji Pineapple, tilsat ekstra ananas og lime-skal. Selvom chilisovsen er i kategorien mild, er der alligevel et lille kick fra den, men med en lækker spicy og eksotisk smag.

Eksotisk Habanero

 

Habanero chili, dulmet med peberfrugt og ekstra sukke, men også tilsat frisk ingefær,
citron- skal og saft, og hvidløg. Virkelig lækker til asiatisk mad.

Habanero

 

Den klassiske Habanerochili blendet til en lækker sovs. Det er en chilismag der egner sig til praktisk talt alt mad. Og så er der godt fart denne fætter her.

Røget Habanero

 

Chipottle med turbo på. Røgsmagen overdøver lidt de fine noter i Habaneroen, men smag og styrke fornægter sig ikke. Røget smag med komplekse noter og fuld knald på styrken.

Hexia

 

Mix af milde og stærke chilier med god power, lige så hot som Habanero. Blandingen gør noget virkelig godt for sovsen, der både har pebersmagen men også de finere blomsternoter fra de helt hotte chili.

Sunburn

 

Lavet på milde og stærke gule sorte, bla. 7 Pot Primo.
Den får sit sun tan af Carolina Reaper!

Carolina Reaper

 

100% Carolina Reaper i frugtdelen. Rød reaper er blandet med chocolate-reaper for ekstra dybde og farve. Styrken er i toppen af hvad ren frugt kan lave uden tilsætninger.

Det er en sovs man husker!

Primotali

 

100% Primotali som er et kryds af Fatali og 7 Pot Primo.
Om muligt stærkere end Carolina Reaper, der er virkelig fart på!

Døm selv!