Kartoffelgrøntsagsmos

Her er en god tøm-køleskabet ret. Den fungerer godt i sig selv, men har du lige en klat kødsovs fra i går, ødelægger det bestemt ikke. Opskriften her er leveret af anonym bruger.

Ingredienser

Egentlig bare tøm-køleskabet-grøntsager, men der skal selvfølgelig kartofler i.

Kartoffel, gulerod, selleri, pebberfrugt, forårsløg, tomater, broccoli og gerne masser af ramsløg. Mangler du ramsløg så tilsæt lidt hvidløgsolie.
Koges i en fond eller brug vand og terning.

Fremgangsmåde

Skær grøntsagerne i grove stykker og kog dem i fonden i en til to timer. Tilsæt shawarmachili efter behag. Herefter må du vurdere konsistensen, det skal inddampes indtil der kan laves en mos på det. Skru varmen ned under den sidste inddampning så det ikke brænder på.
Brug en kartoffelmoser eller en grydeske til at konstruere mosen.

Har du en sjat kødsovs til overs så varm den op og hæld den ud over.
Tilsæt Mild Shawarmachili ad libitum 🌶