Shawarmachili

Vores opskrift på shawarmachili er blevet forfinet over de sidste 20 år. Nu synes vi den er helt perfekt.
Den har en lækker smag af ristet chili og ristet tomat, godt krydret og med et strejf af hvidløg. Det ideelle produkt til en shawarma godt fyldt med krydret kød, iceberg, agurk, løg og creme fraiche. Også lækker på pizza og pasta.

Vi har 4 varianter:

Mild kan stort set alle være med på og vi har afkernet langt det meste af chilierne. Ikke meget styrke, men kæmpe smag, hvor krydderierne fylder godt i munden.

Medium er for de lidt mere hærdede og giver en god varme og smag. Den er dog behersket.

Hot lever op til sit navn. Man får først smagen af det ristede og krydderierne, men det er en sniger. Der er udvalgt en særlig chilitype her, der bygger sig langsomt op til det bliver rigtig hot.

T-Rex

T-Rex er ikke for sarte sjæle, her får den indiske Pili Pili en hånd fra en Malawisk Piri Piri. På indiske restuaranter elsker vi at bestille en Vindaloo-sauce til noget kød. Denne chili repræsenterer niveauet højere: Phall-style chili 😈.

Ingr: Solsikkeolie, chili, tomat og krydderier.