Shawarmachili

Vores opskrift på shawarmachili er blevet forfinet over de sidste 20 år. Nu synes vi den er helt perfekt.
Den har en lækker smag af ristet chili og ristet tomat, godt krydret og med et strejf af hvidløg. Shawarmachilien er det ideelle produkt til en shawarma godt fyldt med krydret kød, iceberg, agurk, løg og creme fraiche.

Også lækker på pizza, pasta og lasagne.

Mild Shawarmachili

 

Den milde shawarmachili var den sværeste at lave indtil vi fandt den helt rigtige milde peberfrugt at blande chilien op med. Derudover er en del af chilien afkernet så også frøstol og dermed styrken er fjernet.

Her kan alle vist være med.

 

Medium Shawarmachili

 

Medium shawarmachili har vi også blandet styrken lidt ned og også her fjernet lidt frøstol, men der er lidt god styrke tilbage.

Et godt valg hvis du vil kunne proppe meget chili i maden!

 

Hot Shawarmachili

 

Hot Shawarmachili var den vi lagde ud med og dermed originalen. Styrken kommer hovedsagelig fra ristet Piri Piri.

Her er der ikke fjernet frøstol og kerner, hele styrken af chilien folder sig ud og den er ikke egnet til sarte maver!

Shawarmachili T-Rex (Ekstra Hot)

 

Vi kan bare ikke få nok – og vi er ikke de eneste!

I T-Rex bliver selv tomatmassen spiced op med masser af lækker habanero, så chilien ikke bliver fortyndet når den ristes med tomat. Der er tilsat lidt ekstra krydderi og chiliblandingen består også af tørrede habaneroflager for ekstra power.

Kun egnet til chilinørder!